YDT Test – Magny-Cours – Dag 2

Andendagen af den anden ungdomstest, der denne gang bliver afviklet på Magny-Cours, havde et nyt ansigt i den ene bil, og så var det ligesom på førstedagen Jules Bianchi der var hurtigst.

Davide Rigon . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/9 2012 klokken 22:09

Der var debut i dag på Magny-Cours. Jules Bianchi havde skiftet Ferraris F2012 ud med Force Indias VJM-05, så en ny kører skulle teste for Ferrari. Det blev Davide Rigon, der debuterede med mere end en dobbelt løbsdistance. Sam Bird sad på ny i Mercedes-raceren.

Mercedes har ikke meldt ud, hvad de har testet, men at de er kommet så langt i programmet, at Sam Bird torsdag opgiver sædet til fordel for den tidligere Red Bull Juniorkører Brendan Hartley.

Jules Bianchi
Copyright Sahara Force India


Hos Ferrari havde Davide Rigon sin testdebut som testkører efter to år som sports- og PR-kører. Davide har tidligere kørt på Magny-Cours-banen, bl.a. i det nu nedlagte SuperLeague Formula-mesterskab, og var glad for sin debut.

Jules Bianchi var tilbage hos Sahara Force India, hvor han udnyttede sit kendskab til bilen til det ypperste, og satte hurtigste tid. Torsdag sidder han igen i Ferraris racer, så franskmanden kan slutte ungdomstesten som hurtigste man alle tre dag.

Davide Rigon
Copyright Ferrari Media


Tiderne er leveret af Mercedes AMG, og er som altid uofficielle.

Plads Kører Team Tid Antal omg.
1. Jules Bianchi Sahara Force India 1.16.467 117
2. Sam Bird Mercedes AMG 1.17.48 125
3. Davide Rigon Ferrari 1.17.925 165

Testen slutter torsdag.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez kommer ikke til Ferrari Sid Watkins død »