Singapores GP: 2. frie træning. Vettel hurtigst igen

Anden frie træning er overstået og endnu engang var det Sebastian Vettel der satte sig på hurtigste tid, denne gang var det dog Button der var tættest på tyskeren, mens Hamilton var helt nede som nummer 5.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/9 2012 klokken 17:09


Der er ingen tvivl om, at det ser godt ud, når Formel 1 bilerne drøner rundt på den snævre bybane i Singapore, men interessant er det, at det lader til at være Red Bull der har bedst fat i banen og især Sebastian Vettel.

Mark Webber i den anden Red Bull, var dog tættere på i denne anden træning, men måtte se sig slået af Button og Alonso, men i det mindste sætte sig ind foran Hamilton, hvilket betød en placering som nummer 4.

De forreste var dog markant tættere på hinanden, end det vi så under første træning, hvilket betød at Alonso kun var små 4 tiendedele sekund langsommere end Vettel, mod næsten et sekund efter første træning.

Noget overraskende var det dog, at de to Saubere så ud til at have det markant svære i denne træning, hvilket sendte dem ned som nummer 15 og 16, med Perez forrest af de to.

Det var ikke fordi de kørte konservativt og tilbageholdende. På sidste omgang var Kobayashi få centimeter fra at sætte sin Sauber i vægen, da han spandt rundt lige inden broen og endte med at bruge bilens bakgear over broen, inden han fik plads nok til at komme rundt den rigtige vej op mod mål.

Tidligere viste Perez også, at hans bakgear virkede, da han fik stoppet sin Sauber lige inden muren i sving 9.

Med mere gummi i asfalten, var det tydeligt at banen var blevet markant hurtigere, hvilket også betød at Vettel var omkring 2 sekunder hurtigere end hans bedste tid under første træning, men det betød også at der skulle satses mere, hvilket igen betød at alle lå tættere på grensen.

Tredje træning i morgen, vil vise om Vettel virkelig er manden de andre skal slå i denne weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2013-kalenderen afsløret Singapores GP - Kvalifikation: Hamilton på pole »