Webber straffet

Mark Webber har fået en 20 sekunders straf efter løbet, for at have overhalet udenfor den opmærkede del af banen, hvilket betyder at han er ude af pointene.

Mark Webber . Copyright Red Bull Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2012 klokken 08:09

Webber havde et rimeligt godt løb i Singapore, lige indtil sikkerhedsbilen kom på banen.

Efter første gang rundt med sikkerhedsbilen i front, hvor Red Bull og Webber blev enige om ikke at skifte dæk, så det ud til at kunne være et rigtigt klogt valg, men da der kort efter igen kom en periode med sikkerhedsbil, kunne man ikke lade Webber blive ude længere, hvilket betød at han røg langt tilbage i feltet.

Webber kæmpede hårdt og var mod slutningen, en af de absolut hurtigste på banen.

Men den snævre bybane er svær at overhale på, især når der er problemer med KERS, hvilket betød at han fik oplyst at han kun havde et skud KERS at bruge, som han så brugte til at komme forbi Perez.

Men mere blev det så heller ikke til, tilmed er det så efter løbet blevet værre for australieren, der fik en 20 sekunders straf, for at overhale Kobayashi udenfor banen, hvilket normalt ville have udløst en ”Drive Through” men da forseelsen faldt så sent, kunne man ikke nå at tildele straffen i løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Schumacher Alonso bekymret »