Alonso bekymret

Fernando Alonso ved at han og Ferrari var heldige i Singapore, hvilket betød at det nu er Sebastian Vettel og Red Bull der er de nærmeste rivaler, nu kun 29 point efter spanieren.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2012 klokken 10:09

”Vi trak fra tre af vores fire hoved konkurrenter i dag, hvilket var meget positivt,” kom det fra Alonso efter løbet, der sikrede ham endnu en podie placering. ”Men vi kan ikke blive ved på den her måde og hpbe på at vores nærmeste konkurrenter udgår.”

”Det er tydeligt at vi ikke er så hurtige som de andre, hvorfor det er svært at tro på at vi kan holde vores forspring resten af sæsonen, hvis ikke vi kommer med nogle seriøse tiltag,” tilføjede en noget frustreret Alonso, der næsten var et sekund langsommere end Hamilton under kvalifikationen.

Alonso ved dog godt, at Ferrarien og Shanghai banen ikke ligefrem er venner, han ved også, at det næppe er sidste gang at de kommer på en bane med samme udfordringer, hvorfor han håber på at ingeniørerne snart vil finde en løsning på Ferrariens problem.

Selve løbet var heller ikke et af spanierens bedste, hvilket sammen med større dækslid end forventet, var en større udfordring end forventet, hvilket igen understreger at han selv indrømmer, at resultatet faldt utroligt heldigt ud for ham, men understreger samtidig at han på intet tidspunkt opgav håbet og at han søgte sit held gennem hele løbet.

”Vi har behov for at komme med opdateringer inden Suzuka, hvis vi skal have en chance for at holde fast i vores forspring,” sluttede Alonso, der trods alt fortsat kan tåle at udgå, uden at miste førstepladsen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Webber straffet Vettel optimistisk »