Vettel optimistisk

Efter sejren i Singapore og et fantastisk løb på Spa, er Vettel tilbage i sit optimistiske jeg. Han tror nu for alvor på at det er muligt at vinde mesterskabet igen, men ved også at det vil blive tæt, som i 2010.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2012 klokken 10:09

29 point op til Alonso er langt, men Sebastian Vettel tror på at det er muligt og han trods modstand, vil vinde sit tredje verdensmesterskab i træk.

”Det ser bedre ud end før,” kom det fra Vettel efter løbet. ”Fernando sluttede som nummer tre, hvilket jeg ser som 10 point dårligere end mig, uden at jeg vil kalde mig et geni,” tilføjede han med et smil.

”Vi ved hvad der skal til i den resterende del af sæsonen, vi skal bare komme i mål, bedre end Fernando, hver gang,” kom det fra ”der wunder kid”.

Vettel ved også, at han ikke altid har en bil der er hurtig nok til at vinde, men bare han får så mange point som muligt og der er flere til ham end Alonso, så gør det mindre.

”Det er først og fremmest vigtigt at vi nu sikre os, at vi kommer i mål med vores racer, så skal vi nok sikre at vi får point med hjem.”

”Det er et hårdt mesterskab i år, men vi er helt klart stadig med. Jeg ser meget frem til de næste par løb, som jeg åbentlyst satser på at vi vil slå Fernando i,” sluttede den glade Shanghai vinder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso bekymret Det var Buttons fejl »