McLaren bekræfter Sergio Perez

McLaren åbnede silly-seasonballet da de for under to timer siden offentliggjorde, at de havde skrevet en flerårig kontrakt med mexicanske Sergio Perez. Dermed forlader Lewis Hamilton McLaren, og er netop blevet bekræftet som Mercedes AMG-kører.

Sergio Perez . Copyright Sauber Motorsport

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/9 2012 klokken 12:09

Endelig kom der gang i kørerrouletten. McLaren trak første stik, da de annoncerede Saubers talentfulde kører Sergio Perez som kommende McLaren-kører.

I hvert fald frem til 2014 vil han være Jenson Buttons nye holdkammerat.

McLaren kalder deres kommende duo for den perfekte blanding af ungdom og erfaring, og med en Mercedes-motor bag sig er der ikke noget med at holde tilbage fra Fernando Alonso, som han måske/måske ikke fik besked på i Malaysia.

Sergio Perez vil med sit mexicanske temperament blive en spændende tilføjelse til McLaren.
Copyright Sauber Motorsport


Her kommer udvalgte citater fra den udsendte pressemeddelelse.

Sergio Perez er med sine kun 22 år en af de yngste kørere McLaren har haft i deres fold, men han er godt klar over, at det er et stort skridt frem for ham:

”Det er et meget stort skridt i min karriere, men jeg er klar til det.”

“Jeg er spændt og lettet over at blive en Vodafone McLaren Mercedes-kører. McLaren er et af de største i historien om Formel 1. I mere end 40 år har McLaren været et hold, som alle racerkørere har aspireret til at køre for.”

”Jeg er vokset op med de store historier om Ayrton Sennas mange verdensmesterskabstriumfer for McLaren – og jeg er meget beæret over, at de har valgt mig til at være Jenson Buttons partner fra 2013.”

Martin Whitmarsh
Copyright McLaren Media


Teamchef Martin Whitmarsh siger:

”På vegne af alle hos Vodafone McLaren Mercedes, jeg er glad for at byde Sergio velkommen ombord. Hans præstationer igennem 2012 har overbevist os om, at han er et ekstremt spændende emne til fremtiden.”

“…og nu hvor han er blevet en del af Vodafone McLaren Mercedes-holdet, så er vores opgave at forædle og udvikle hans evner gennem, som hans karriere udvikler sig over de kommende år.”

“Endelig er det på sin plads at benytte denne lejlighed til at sendes vores tak til Lewis. Han skrev et stort kapitel af sit liv og karriere hos os, og var, og vil altid være, et fornemt medlem af en meget eksklusiv klub: McLaren World Champion’s Club.”

Lewis Hamilton har sprøjtet meget champagne som McLaren-kører.
copyright McLaren Group


Indtil videre vil McLaren gøre deres bedste for at Lewis Hamilton stadig kan kæmpe med om VM samtidig med, at Sergio Perez vil gøre sit bedste for at slå McLaren og de 10 andre hold på banen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Hamilton forlader McLaren Hamilton til Mercedes AMG bekræftet »