Uofficielt: Vettel skifter til Ferrari i 2014

Vinderen af de sidste tre Formel 1 løb, Sebastian Vettel, skulle angiveligt have skrevet under på en kontrakt med Ferrari for sæsonen 2014. Kontrakten afhænger dog af Ferraris styrke i 2013 da Vettel kun vil sidde i en vinder bil.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/10 2012 klokken 09:10

Den forsvarende dobbelte verdensmester, Red Bull esset Sebastian Vettel, skulle angiveligt have skrevet under på en kontrakt med Ferrari for sæsonen 2014 og frem.

Der har i længere tid været rygter fremme om dette, som dog hele tiden er blevet afvist af Vettel og Ferrari.

Nu kommer rygtet så direkte fra Ferrari, hvilket underbygges af at Ferraris præsident Luca di Montezemolo har været ude og rose tyskeren, på en måde som understreger at han har et rigtigt godt øje til ham, helt i stil med det han gjorde et år inden Fernando Alonso tog skiftet.

”Vettel har skrevet under med os,” kom det bekræftende fra den anonyme kilde hos Ferrari.

Red Bull afviser dog fortsat spekulationerne om at Vettel skulle være på vej væk allerede efter næste sæson, da han har en kontrakt med de regerende verdensmestre til og med 2014.

Helmut Marko bekrafter dog, at Vettel har mulighed for at forlade holdet før, hvis ikke de leverer varen. ”Vettels kontrakt indeholder en performance klausul og hvis han virkelig vil væk, kan vi ikke holde på ham,” kom det fra Dr. Helmut Marko.

Så længe der ikke er en officiel udmelding fra de involverede parter, er dette blot endnu en del af Silly Season.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa bliver hos Ferrari Grosjean bliver hos Lotus »