Mit sværeste løb nogensinde!

Efter et rent forfærdeligt løb i Korea, melder Lewis Hamilton nu ud, at det nok var det sværeste løb han nogensinde havde kørt, men han vil på ingen måde sige at det var holdets skyld, tvært imod.

Hård kamp bag Narain . Copyright HRT F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/10 2012 klokken 13:10

Det var en defekt krængningsstabilisator der var skyld i at Lewis Hamilton fik meget mindre ud af deltagelsen i Koreas Formel 1 Grand Prix, end forventet.

”Relativt tidligt i løbet, blev vi klar over at der var noget der ikke var som det skulle være,” kom det fra Lewis Hamilton.

”Fejlen fandt vi hurtigt ud af var en defekt krængningsstabilisator, hvilket også var med til at gøre mit dækslid markant større end beregnet.”

”Derfra gik det ud på at få det bedste ud af situationen, så set i lyset af det, var en 10. plads mere end vi kunne have håbet på.”

”At jeg så tilmed fik samlet et stort stykke kunstgræs op hen mod slutningen, gjorde det ikke nemmere for mig at komme tættere på flere point.”

”Jeg kan ikke mindes at have kørt et løb, hvor det var svære at få tingene til at fungerer,” sluttede Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton og Button har det fint Ferrari bekræfter Felipe Massa »