Hamilton bakker Alonso op

Bliver det Alonso eller Vettel, der sikre sig sit tredje mesterskab i år? Lewis Hamilton tror på at det bliver Alonso, som han mener, har fortjent at få en plads blandt de største indenfor sporten.

Fernando Alonso og Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/10 2012 klokken 09:10

”Alonso har ikke altid været den hurtigste i år, men han har hele tiden været der oppe,” udtalte Lewis Hamilton i et interview efter hans egen skuffende 10. plads i Korea.

Udmeldingen kom samtidig med, at Lewis Hamilton selv har måtte erkende, at hans chance for at vinde VM i år, ikke længere er realistisk.

”Ferrari har gjort det rigtigt godt i år, uden at lave en eneste fejl, mens det har været mere op og ned for Red Bull,” tilføjede han.

”Red Bull har dog haft tre ret gode løb, på det sidste,” kom det yderligere fra ham, i erkendelse af at Sebastian Vettel har vundet de sidste tre løb, tilmed som den første i år, der har vundet tre på stribe.

”Jeg tror at Fernando lykkes med at vinde mesterskabet i år, men håber samtidig på at jeg selv vil komme på podiet en gang mere for McLaren, til trods for vores ringe indsats i Korea,” sluttede den kommende Mercedes kører.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari bekræfter Felipe Massa Motorstatus »