• Forside

Jenson håber på regn

”Vi hiver alt vi kan ud af vores bil,” udtaler Honda piloten Jenson Button i et interview op til hans hjemme Grand Prix, på Silverstone om en uge. ”Men det er bare ikke nok!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2006 klokken 22:06

”En rigtig engelsk sommer, med regn, er det eneste der kan hjælpe os frem der på gridden, hvor det for alvor gælder,” kom det fra Button, der ved at forventningerne til ham er enorme, når han skal kører løb i hjemlandet.

Men som det ser ud lige nu, lader det ikke til at vejrguderne har tænkt sig at give Button en hånd, men det altid omskiftelige vejr, kan få en rolle alligevel.

”Vi har behov for noget, der kan ryste posen lidt,” tilføjede brite. ”Regn har det med at ændre på magtbalancen.”

Ofte er det ikke feltets bedste bil der vinder rigtige regnvejrsløb, men bilen med den pilot der er bedst til at læse føret, samt det hold der har den bedste taktikker, til at styre slaget fra pitten.

Om det så er Honda med Jenson Button der klarer den bedst, vil vi kun vide hvis det rent faktisk bliver regnvejr, når Silverstone ligger asfalt til Englands Grand Prix i næste uge.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER