• Forside

Renault tilfredse med træningen

Selvom vejret var fint, så snød Silverstone en del af de erfarne kræfter. Vejgrebet var knap så godt som forventet og Fisichella røg af. Han satte dog 2.hurtigste tid.

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 9/6 2006 klokken 17:06

I forbindelse med det Britiske Grand Prix, har vi modtaget følgende meddelelse fra Renault:

Det var en glat start Renault holdet fik på Silverstone, ved de første frie træninger i dag.

Efter at have kørt en række installationsomgange her til morgen, gik holdet i gang med de egentlige opsætningsomgange i eftermiddags.


Alle biler i feltet syntes at lide af manglende vejgreb, hvilket resulterede i en del mindre afkørsler, heriblandt også Giancarlo Fisichella. På trods af disse forhold, satte kørerne hurtige tider og efter opsætning i aften, ser det godt ud for resten af weekenden.


Giancarlo Fisichella kørte 2.hurtigste tid, 1:22.294 og udtaler: Jeg fik ikke den rigtige fornemmelse for tingene i dag. Jeg kørte kun en omgang på tid, røg af i Stowesvinget og måtte blive i garagen resten af den træning.


Giancarlo Fisichella, Renault R25 Silverstone, England. 2005

Fernando Alonso matte tage til takke med en 7.plads og hans hurtigste tid var 1:22.603. Han siger: Jeg havde en del overstyring i dag og selvom vi forbedrede bilen, så har vi endnu ikke balancen som vi gerne vil have den. Det blæste også derude, så forholdene var forskellige fra sving til sving. Det gjorde det ret besværligt at køre, men forholdene var jo de samme for alle.


Vores tider ser fornuftige ud og vi ved at vi kan være hurtige her, så jeg ser frem til en god kvalifikation i morgen.