Vettel: RB9 er bedre

For Vettels vedkommende blev det til 2 af 4 dages test på Jerez - begge dage med 3. bedste tid. På trods af, det ikke blev til en bedste tid for den tredobbelte verdensmester, så er han alligevel mere end blot optimistisk omkring den nye Red Bull.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 8/2 2013 klokken 21:02

Sebastian Vettel er ikke typen, der bryder sig om at sammenligne sin bil med de andres. Dog vil han gerne udtrykke sin optimisme i forhold til sidste års bil:

"Bilen føles en smule bedre, for jeg tror vi havde nogle problemer sidste år med pålideligheden af den.

Men det lader til, at vi har gjort vores hjemmearbejde godt. Jeg tror dog ikke, vi rigtigt kan sige noget om præstationsevnen endnu."

Sebastian Vettel Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Hvordan præstationsevnen på den nye Red Bull er, vil teamet om et par uger kunne svare på, men Vettel vil ikke komme med nogen konklusioner før det første løb:

"[I Barcelona, red.] kører folk mere og de begynder nok med at lege lidt mere, men i øjeblikket fokuserer vi på os selv og på at forstå vores bil.

Sebastian Vettel og det tredje VM Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Selvfølgelig vil vi inden for de næste to test vide en smule mere om os selv og om de andre, men igen er Australien en meget anderledes bane med anderledes betingelser.

Jeg regner med, at Barcelona bliver en smule koldere end Australien, så det bliver nok svært at få en heads-up før starten af sæsonen.

Alt i alt forlader Vettel dog årets første test med følelsen af, at bilen er bedre end sidste år.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jerez test dag 4 – Iceman hurtigst Analyse: Jerez er ikke for sjov »