Karthikeyan til Force India?

Narain Karthikeyan kan højst overraskende være tæt på at sikre sig endnu en sæson i Formel 1, tilmed hos et af de bedre hold på gridden, Force India, der længe har sukket efter en Indisk kører, og som måske også kunne bruge nogle af de mange millioner, inderen tager med sig.

Narain Karthikeyan . Copyright HRT F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/2 2013 klokken 10:02

Kun et sæde er fortsat ledigt i Formel 1. Sædet ved siden af Paul di Resta hos Force India. Det gør det til et meget ombejlet sæde, hvilket betyder, at der bliver budt højt for det. Karthikeyan er en af de kørere, der er med, og med Tatas store pengetank i ryggen, er det ikke umuligt, at han sikrer sig sædet.

Der er ikke mange der mener, at Karthikeyan hører til blandt de hurtigste i feltet, ud over ham selv, men måske er det bare et spørgsmål om at sætte ham i den rigtige bil, for at finde frem til et svar.

Muligheden for at inderen skal køre i 2013 så ud til at forsvinde, da HRT gik konkurs sidst i 2012, men det ledige sæde hos Force India kan måske ændre på det.

Narain Karthikeyan Copyright HRT F1

Karthikeyans personlige sponsor, Tata, har fornylig sat flere penge af på deres budget for Formel 1 sponsorering, hvilket kan virke underligt, når deres eneste sponsorerede kører er netop Karthikeyan, og han ikke har en kontrakt på et sæde.

Men det større beløb er måske netop det, der skal til, for at sikre ham det sidste ledige sæde i Formel 1, hos Force India, hvis hovedsponsor Kingfisher er i store økonomiske problemer.

Det forventes, at der kommer en udmelding meget snart om, hvem det er der skal køre i bilen ved siden af Paul di Resta og dermed være den, der sikrer sig det sidste sæde i Formel 1 feltet.

Karthikeyan har tidligere afslået at være test- og reservekører for holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Har DU F-factor og er DU den næste MEW eller Prof Rosberg er undervurderet »