Har DU F-factor og er DU den næste MEW eller Prof T?

Akutjob opslås.......

Starten til USAs GP 2012 . Copyright Red Bull Media

Af: Tomas Hansen (th@bmf1.dk) d. 10/2 2013 klokken 08:02

Nej, det er ikke et akutjob, men som altid, så søger BMF1 efter dygtige, kompetente og vidende folk, der er villige til at tage en tørn ved tastaturet.

I år har vi valgt en mere åben casting, vi vil gerne høre fra interesserede skribenter, der mener de kan gøre det mindst ligeså godt som de eksisterende.

Som udgangspunkt, så er vi delt op i 3 grupper:

De som skriver nyheder, gennemtrawler nettet for nyheder om Formel 1; Er Hamilton forlovet? Har Buttons McLaren ulovlig aerodynamik? Hvad gik der galt for Massa i Brasilien?

Liveafdelingen - de arbejder især i løbsweekenderne, hvor de sørger for at holde I læsere opdateret omkring løbene og laver live-rapporter, hvor man er PÅ mens tingene sker.

Endelig, så er der den mere tekniske afdeling, folk der læser korrektur, er kommafascister, henter billeder og sørger for, at vi er opdaterede.

De 3 grupper har selvfølgelig overlap, hvor alle bytter frem og tilbage, men de repræsenterer de grundlæggende arbejdsopgaver.

Jobbet er selvfølgelig frivilligt. Vi gør det af interesse for Formel 1, der er ingen betaling, men masser af ros & respekt fra ens kollegaer, når man gør det godt. Jobbet indbefatter desuden en stor grad af frihed under ansvar. Mere specifikt betyder det, at man bidrager med så meget, som man har tid, lyst og overskud til. Samtidig har man frie hænder til at fokusere på de emner, man finder mest interessante.

Derfor afholder vi løbende casting - altså en optagelsesprøve, hvor man på skrift, i og med det er skriftlig formidling, kan prøveskrive en nyhed og sende ind til BMF1 på mail casting@bmf1.dk

Så vil et panel bedømme den og se, om man kan blive tilbudt tilknytning i en prøveperiode.

Mvh hele BMF1 teamet.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Analyse: Jerez er ikke for sjov Karthikeyan til Force India? »