Vettel usikker forud for åbningsløbet

På søndag afgøres årets første Formel 1 Grand Prix, et Grand Prix der absolut ikke er nogle favoritter til på nuværende tidspunkt, hvis man skal tro den regerende verdensmester Sebastian Vettel.

Starten til USAs GP 2012 . Copyright Red Bull Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/3 2013 klokken 09:03

”Testarbejdet op til sæsonstarten har nærmest efterladt os med flere spørgsmål end svar,” udtalte Vettel efter han ankom til Australien.

”Testforholdene har absolut ikke været optimale og dækkene har opført sig meget anderledes end forventet, så hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke at der er nogen der ved hvor de står på nuværende tidspunkt,” kom det uddybende fra den unge tysker.

”Det er lidt skræmmende men samtidig er det også det der gør det hele så spændende. Det bliver fantastisk at komme i gang så vi kan se hvor vi virkelig ligger i forhold til de andre.”

Red Bull brugte rigtig mange ressourcer på at vinde 2012 mesterskabet, hvorfor de kom senere i gang med deres 2013 racer end planlagt. Det betød at de ikke var så klar med deres nye racer til de første tests, som de havde håbet på og derfor ikke nåede alle de planlagte tests igennem, inden det hele var overstået.

”Vi fik ikke testet alt det vi gerne ville, så vi har efterfølgende været nødsaget til at udvikle bilen i en retning, som vi håber på er den rigtige, uden helt at være sikre, men det finder vi jo snart ud af,” kom det meget roligt fra Vettel, der i år jagter sin 4. VM titel.

Med hensyn til VM titlen, udtaler han, at han selvfølgelig har en tro på at han kan gøre det igen, da han jo allerede har bevist at han har det der skal til, men understreger at det er en ny sæson og at de tre mesterskaber intet tæller nu, da alle jo starter på søndag med 0 point.

Vettel forudser dog endnu et tæt kamp om titlen, som han tror, kan blive endnu tættere end den sidste år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Michael Schumacher foretrækker familien. Hold øje med: Tre sving på Albert Park »