Malaysias GP: 1. frie træning. Webber hurtigst

Red Bull var igen hurtigst under 1. træning, som i sidste uge, men denne gang var det Webber der sad i den hurtigste bil. Sidste uges vinder var dog meget tæt på at snuppe den bedste tid.

Mark Webber foran Lewis Hamilton . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2013 klokken 07:03

Efter den første træning i Malaysia, kan vi konstatere at selvom forholdene i Malaysia er markant anderledes end dem i Australien, er det ikke noget der lader til at påvirke Kimi Raïkkönen og Lotus negativt.

At det lykkedes for finnen at komme så tæt på den hurtigste tid (0,068 sekund efter Webber), var dog ikke noget der lige lå i kortene, da Lotus startede ud med at have problemer med hans bil og måtte bruge kostbar tid på at udskifte KERS batteriet.

Sidste weekends pole position, Red Bulls Sebastian Vettel var også med helt fremme og endte med at blive noteret for en tredje bedste tid, en tiendedel sekund langsommere end Raïkkönen.

Fernando Alonso var også rimeligt med, da han fik noteret sin Ferrari ind som den 4. hurtigste, dog næsten fire tiendedele sekund efter Webbers bedste tid.

Nico Rosberg viste at Mercedes, trods stabilitetsproblemer, har en god fart, ved at sætte sin Mercedes ind lige efter Alonso på plads 5.

Hos Force India, var det igen Sutil der var hurtigst af de to, men kun 4 tusindedele af et sekund adskilte ham og di Resta.

Til trods for at der var så lidt tid mellem de to Force India racere, lykkedes det for Felipe Massa at kile sig ind imellem dem, så det så værre ud på resultattavlen end det var for skotten.

McLaren fortsatte den kedelige stil da Button placerede sig nede som nummer 11 og Perez som nummer 13.

Helt ned i bunden, ser det bedre ud for Caterham end i sidste weekend, da det nu var Marussia køreren Max Chilton der var den klart langsommeste rundt på den Malaysiske asfalt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren: Undskyld Webber Malaysias GP: 2. frie træning. Raïkkönen hurtigst »