Malaysias GP: 2. frie træning. Raïkkönen hurtigst

Kimi Raïkkönen måtte se sig slået af Mark Webber i Red Bull efter første træning, men det hævnede den finske kører under anden træning ved at sætte hurtigste tid med den vindende Lotus. Vettel sluttede som nummer to.

Fernando og Kimi joker . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2013 klokken 08:03

Der er meget der tyder på, at Lotus og især Kimi Raïkkönen har fat i den lange ende her fra sæsonstarten, da den finske kører var næsthurtigst i den første træning og nu hurtigst af alle i den anden.

Men som i første træning, var det ikke den store forskel der var i top. Kimi var således kun 19 tusindedele sekund hurtigere end Vettel, der til gengæld havde et hul på næsten en tiendedel sekund ned til Massa, der slog Alonso med omkring tre tiendedele sekund, på 4. pladsen.

Rosberg var igen den hurtigste for Mercedes, da han fik sin bil rundt på den 7. hurtigste tid, hvor Hamilton måtte nøjes med en placering som nummer 9.

Force India kørerene faldt lidt tilbage i forhold til den første frie træning, med di Resta som den hurtigste af de to. De blev placeret som nummer 8 og 10.

I bunden overraskede Jules Bianchi ved at placere sin Marussia racer oppe som nummer 18, foran Bottas i Williams.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias GP: 1. frie træning. Webber hurtigst Maldonado: Vi famler os frem! »