Kinesisk forår hos Red Bull?

Mark Webber og Sebastian Vettel er på krigsstien overfor hinanden efter det Malaysiske GP, men er der forbrødning på vej eller vil krigen udvikle sig i Kina?

Webber foran Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/4 2013 klokken 11:04

Ifølge Red Bull’s rådgiver Helmut Marko, er der ikke længere strid mellem de to Red Bull kørere efter løbet i Malaysia, hvor Vettel bevidst ignorerede en holdordre om at lade Webber vinde løbet, men passer det?

Når der op til løbet er indkaldt til pressemøde, vil de to Red Bull kørere ikke være til stede samtidig. Kun Webber vil deltage i det officielle pressemøde.

De to kamphaner har endnu ikke været konfronteret med hinanden foran et kamera, hvilket altså heller ikke lader til at ske i Kina.

Sebastian Vettel har officielt sagt undskyld for sin handling, men selvom det er gjort, ved alle også, at Vettel handlede ud fra sit vinderinistinkt, og at han næppe vil holde sig tilbage, hvis chancen byder sig igen, medmindre han allerede har sikret sig endnu et mesterskab.

Webber vil ligeledes næppe holde sig bag tyskeren, hvis han skulle få chancen for at overhale ham, hvilket betyder, at holdordrer hos Red Bull i resten af sæsonen lader til at være en saga blot.

For sportens skyld må vi så blot håbe på, at de to respekterer hinanden nok til ikke at udsætte dem selv og holdet for farer, ved at gå efter en overhaling, der ikke er plads til eller sætte den anden i væggen, som Webber så ud til at forsøge i Malaysia.

Spændende bliver det i hvert fald at se, hvordan de opfører sig på banen i Kina.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa gør Ferrari stærke Jenson Button nu nybarberet »