Little Mag som førstereserve

Lige nu sidder rigtig mange danskere og krydser fingre for, at en af de to McLaren-kørere bliver ramt af pludselig sygdom.

Kevin Magnussen McLaren-test . Copyright McLaren Media/LAT Photography

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 11/4 2013 klokken 18:04

Ovenstående scenarie lyder muligvis en anelse usympatisk, men skulle det ske, at enten Jenson Button eller Sergio Perez på den ene eller anden måde bliver forhindret i at deltage i weekendens løb i Kina, skal ingen ringere end Little Mag træde til. McLaren har nemlig efter sigende udnævnt Kevin Magnussen til reservekører for holdets to faste kørere.

Tilbage i 1995 debuterede Kevins far Jan Magnussen i formel 1, da den daværende McLaren-kører Mika Häkkinen blev ramt af en slem gang blindtarmsbetændelse. I weekenden kan vi derfor godt blive vidner til, at historien vil gentage sig selv.

Sandsynligheden for at det kommer til at ske er godt nok ikke særlig stor, men tidligere i dag måtte Lewis Hamilton aflyse sine planlagte medieaftaler netop på grund af sygdom. Så det er altså ikke helt usandsynligt, at en af de to McLaren-kørere også må blive i sengen i stedet for at hoppe i MP4-28'eren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jenson Button nu nybarberet Hestekræfter skal gøre kronisk syge kræftsyge børn »