Christian Horner: Glem sammensværgelser

Der er ingen sammensværgelser mod Mark Webber, bekræfter Christian Horner. Weekendens GP i Kina skruede dog ikke ned for temperaturen omkring australieren, som muligvis snart kan være fortid hos energidrik-giganten.

Mark Webber Malaysias GP 2013 . Copyright Red Bull Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 16/4 2013 klokken 16:04

Mark Webbers weekend i Kina kan muligvis måle sig med, at være den værste nogensinde. Australieren blev straffet for en benzinbeholdning under grænsen i kvalifikationen og startede søndagens løb fra pitten.

Herfra kunne det kun gå én vej for Webber, men det skulle ikke være tilfældet. Efter kontakt med Torro Rossos Jean-Eric Vergne, fik han en beskadiget frontvinge og mistede senere sit ene bagdæk og måtte definitivt udgå.
Da løbet var afsluttet, blev der hældt mere malurt i bægeret - Webber modtog en gridplaceringsstraf til Bahrains GP på tre pladser.

Weekendens udfald for Mark Webber og dertil den verserende diskussion om hans fremtid hos Red Bull, har fået mange fans til at tænke i sammensværgelser, da Webbers holdkammerat, den tredobbelte verdensmester Sebastian Vettel, ubetinget er førstekører på holdet.

Men nu melder Red Bulls teamchef sig på banen og fejer spekulationerne af bordet. Hans opfordring er klar: glem alt om sammensværgelser.

"Vi prøver alle at få to biler i mål, så højt placeret som vi kan. Enhver der tænker i sammensværgelser eller konspirationer ved ikke, hvad vedkommende kigger efter," udtaler Christian Horner til planetf1.com.

"Mark ved nøjagtig hvad der skete, nøjagtigt! Sådan er det. Der er ingen sammensværgelser!"

Hvad angår Webbers frontvinge og efterfølgende dæktab, har teamet endnu ikke nogen forklaringer.

"Indtil vi får bilen hjem, kan vi ikke forklare årsagen."

"Rapporten fra vores dæk-mand, som havde ekstra tid til at skifte dækket pga. udskiftning af næsen, siger at højre bagdæk var sikret og spændt ordentligt fast."

"Så det er svært at svare på, om det er pga. uheldet, jeg ved det ikke."

"Kontakten var uheldig, og at skulle trække bilen ud af løbet var endnu mere uheldigt. Han kørte rigtig godt og fandt sin vej tilbage gennem feltet, efter at vi havde lavet store ændringer natten over, for at hjælpe ham den vej."

Til trods for den store modgang for Webber, er Christian Horner dog ved godt mod med hensyn til Marks sæson.

"Han er ok igen. Han er en stærk konkurrent," slutter Horner.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Whitmarsh: ”Perez skal tage sig sammen” Pirelli skifter mening »