Heikki er tilbage (delvist)

Heikki Kovalainen er tilbage hos Caterham, Alexander Rossi får ny rolle, og Ma Qing Hua er måske på vej væk. Det er alt sammen at læse i den pressemeddelelse, som Caterham netop har sendt ud. Heikki kommer i aktion allerede på fredag.

Heikki Kovalainen . Copyright Caterham F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/4 2013 klokken 09:04

Heikki Kovalainen vender tilbage til Caterham, hvor han ellers mistede sin plads. Det hele skyldes faktisk Ma Qing Huas fredagstjans på hjemmebanen sidste uge, der har givet ham nogle muligheder, som mellem linierne ikke ligger i F1 eller GP2-regi.

For Alexander Rossi skal nu køre GP2 i den bil, som Ma Qing Hua kørte i Malaysia, og det betyder at den fredagstjans i F1-raceren, som den amerikanske kører havde i udsigt i Barcelona, nu må komme på et andet tidspunkt.

Heikki Kovalainen er foreløbig bekræftet til de to næste fredagstræninger.
Copyright Caterham F1


Så Heikki Kovalainen er indtil videre sikret første fredagstræning på fredag i Bahrain og den første i Barcelona i maj måned.

Det er bl.a. Heikki Kovalainens erfaring, tre af de seks år han har kørt Formel 1 har jo været hos Caterham, og den nuværende racer har ikke haft samme fremgang som de andre holds. Specielt Marussias fremgang gør ondt på det engelsk/malaysiske hold, der nu ligger efter Marussia i konstruktørmesterskabet.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli skifter mening Domenicali: Vi skal kvalificere os bedre »