Vettel indtager Rusland

Sebastian Vettel fik æren af igen at være den første Formel 1 kører til at prøve en ny Formel 1 bane. Denne gang var det den nye russiske bane, der er ved at blive anlagt ved Sochi Olympic Park ved Krasnodar Krai.

Sebastian Vettel prøver dele af Sochi-banen . Copyright Infiniti

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/4 2013 klokken 12:04

Sammen med Infiniti var den tredobbelte Formel 1 verdensmester, Sebastian Vettel, taget en tur til Rusland for at hjælpe med at promovere den nye russiske bane, samtidig med at det japanske luksusbilmærke fik høstet noget ekstra opmærksomhed.

Sebastian Vettel prøver dele af Sochi-banen. Copyright Infiniti

Sebastian Vettel prøver dele af Sochi-banen. Copyright Infiniti

Den nye bane, der bliver den tredjelængste bane på Formel 1 kalenderen, med en længde på 5,854 km, blev indtaget i en Infiniti FX Vettel Edition. Kun Spa og Silverstone er længere end den nye russiske bane, der er sat til at komme på kalenderen i 2014.

”Det var et stort priviligium at få lov til at være den første Formel 1 køre til at prøve den nye Sochi bane,” kom det fra Vettel. ”Selvom jeg ikke fik mulighed for at prøve hele banen, så vil jeg sige, at den del jeg prøvede, lover godt for løbet.”

Sebastian Vettel prøver dele af Sochi-banen. Copyright Infiniti

Sebastian Vettel prøver dele af Sochi-banen. Copyright Infiniti

”Jeg kan allerede se, at det bliver en sjov bane at tage i en Formel 1 racer, og den virker meget imponerende, så jeg glæder mig meget til at komme tilbage til næste år for at køre et Grand Prix,” sluttede verdensmesteren, der også havde selskab af David Coulthard under arrangementet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes har allerede fokus mod 2014 Schumi vender tilbage! »