Vettel ser gerne Kimi som ny holdkammerat

Vedholdende rygter sender Kimi Räikkönen i retning af Red Bull garagen fra næste sæson. Det afskrækker ikke Sebastian Vettel

Vettel gratulerer Kimi . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 29/4 2013 klokken 18:04

Siden den interne Multi-21 affære, som tilsyneladende for bestandig har ødelagt forholdet mellem Sebastian Vettel og Red Bull-kollegaen Mark Webber, har der verseret rygter om, at Kimi Räikkönen meget vel kan være ny mand hos de forsvarende mestre fra og med 2014.

Sebastian Vettel. Copyright Getty Images/Red Bull Racing

I et interview med ’Sport Bild’ giver verdensmesteren sit syn på, hvordan den konstellation ville fungere:

”Jeg er ligeglad med, hvem der er min teamkammerat. Hvis du vil vinde, skal du alligevel slå alle andre,” siger Vettel.

”Hvis Kimi var min teamkammerat: Fint! Vi har ingen problemer med hinanden, og vi er begge modne nok til at håndtere også de svære situationer. Jeg kommer fint ud af det med ham. Han er meget ærlig, og der er ikke noget pis med ham,” fortsætter den 25-årige verdensmester.

Sebastian Vettel. Australiens GP 2013 copyright Red Bull Media

I tidligere interviews har Räikkönen ikke villet kommentere på rygterne. Han har i stedet henvist til, at han er på kontrakt hos Lotus indtil udgangen af 2013, og at han endnu ikke har lagt planer for tiden derefter. Det er dog lykkedes ’Sport Bild’ at få Iceman til at sige et par ord om Vettel:

”Vi stoler begge på, at modparten ikke vil gøre noget dumt i en duel. Vi er begge åbne og ærlige. Skulle vi alligevel køre hinanden af, vil vi givetvis begge give hinanden skylden, men det er jo helt normalt,” siger Räikkönen.

Kimi Raikkonen Australiens GP 2013. Copyright Lotus-Renault GP

Man må sige, at Silly Season er startet tidligt i år. Normalt skal vi hen mod slutningen af august, før rygtemøllen for alvor er oppe i omdrejninger, men de interne stridigheder hos Red Bull har i dén grad sparket gang i spekulationerne.

Hvorvidt dette rygte er mere end netop dét, vil tiden vise. Sikkert er det i hvert fald, at Kimi Räikkönen ikke er helt fremmed for Red Bull organisationen - da han i sin selvvalgte pause fra F1 prøvede kræfter med rallysporten, foregik det nemlig i en Citroën med den østrigske energidrikkoncerns farver på siden.

Kimi Raikkonen. Copyright Gepa-pictures/Red Bull Racing

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan gik det Kevin og Marco Flere og tidligere vintertests inden 2014 sæsonen »