Toto Wolff: Det går fremad

Efter Toto Wolffs tiltræden som sportsdirektør for Mercedes, hvor han indtil videre kun har været på tronen i nogle måneder, ser han positiv fremgang hos teamet.

Nico stay behind Lewis . Copyright Mercedes AMG

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 8/5 2013 klokken 15:05

Teamet med hovedsæde i Brackley, har lagt godt fra land i 2013. Michael Schumacher er blevet skiftet ud med Lewis Hamilton og indtil videre har teamet scoret to podieplaceringer og to pole positions. Det ligner, indtil videre, en gentagelse af åbningen i sidste års sæsonen, men målsætningen for Mercedes er ændret. Nu hedder nøgleordet; konstant tempo.

Toto Wolff er overbevist om, at det går den rigtige vej for teamet og at udviklingen dette år vil være over en længere tid, men vil belønne sig i forhold til i fjor.

"Jeg kan se at det der er nogle logiske forklaringer på, hvorfor vores performance faldt sidste år", udtaler Wolff til planetf1.com.

"Jeg er fuld operationel og kan se hvad der foregår. Der har været nogle interne omfordelinger af ansvar og jeg kan se at det hjælper".

Wolff, der overtog jobbet som sportsdirektør efter Norbert Haug, er overbevist om at Mercedes vil kæmpe med sæsonen igennem. Derimod har andre stillet spørgsmålstegn om hvorvidt at Mercedes store udskiftninger af ansigter i teamet og på fabrikken har været med til at sætte teamets udvikling ud på et sidespor.

Men Wolff er dog sikker på, at han har ansat de rigtige folk og arbejdet bliver udført.

"Vi har allerede ændret mange ting internt - nogle ting tydelige, andre er ikke tydelige udadtil":

"Vi har kigget meget på de interne ting, både hvordan man kommunikerer internt og hvor ansvaret ligger. Medarbejderne på fabrikken er meget intelligente. Det handler bare om at strukturere de forskellige funktioner og derpå ændre og justere om nødvendigt", slutter Toto Wolff.

Næste GP køres i weekenden i Barcelona, som også er vært for anden del af vintertestene og som teamsene derfor har et stort kendskab til.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Så meget tjener F1-stjernerne Maria de Villota kommer til Barcelona »