Mercedes passer på rivaliseringen

Senna/Prost, Mansell/Piquet, Alonso/Vettel, Alonso/Hamilton, Vettel/Hamilton, Hamilton/Rosberg. I Formel 1 er der altid rivaliseringer, og de sværeste er, når det sker på samme hold. Derfor er Mercedes’ Ross Brawn varsom med sine to kørere.

Mercedes F1 W04 præsentation . Copyright Mercedes AMG

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/5 2013 klokken 10:05

Der er ikke noget mere trist end at tabe et mesterskab på grund af intern konkurrence. Det har vi oplevet ved flere lejligheder, og den gode sæsonstart Mercedes har haft kan lide under forholdet mellem de to Mercedes-kørere Nico Rosberg og Lewis Hamilton.

Så længe de supplerer hinanden, er det kun et plus for holdet.

”Vores kørere kommer godt ud af det med hinanden, de har kørt sammen før, de har en god historie sammen, men vi ved alle, at der vil komme episoder, hvor de bliver sure på hinanden.”

Stay behind Nico
Copyright DaimlerBenz


”Men det er naturligt; de er konkurrencemennesker, og det er vigtigt, at vi kommer og over sådan noget hurtigt, så det ikke skader os. Men de vil få deres øjeblikket, det er sikkert.”

”Jeg mener, at med alle kørere ønsker man pace og fart, fordi uden det så får du ikke succes – det første, en topkører har behov for, er pace. Siden en intelligent tilgang, og hvis begge kørere arbejder i harmoni med at forbedre bilen, og måden holdet arbejder, så har man en ideel situation.”

Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


”Vores kørere arbejder godt sammen som holdkammerater. De ønsker at slå hinanden, og de er meget hurtige, og det er en kombination, som vi nyder godt af i øjeblikket.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull vil have langtidskontrakt FIA: Ændringer af sikkerhedshensyn »