• Forside

Monteiro snart ude hos Midland

Ifølge rygter på flere sites på Internettet er Tiago Monteiro nu i økonomiske problemer. Hans sponsorer er efter sigende holdt op med at betale til Midland, og det betyder, at Tiago Monteiro nu risikerer at blive erstattet af en anden pay-driver.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/6 2006 klokken 12:06

En erstatning for Tiago Monteiro kunne sagtens blive en hollandsk kører. Hvis Alex Schnaider ved Canadas Grand Prix bekræfter, at Midland er solgt til hollandske Lost Boys, kunne det være et tegn på velvilje at tage endnu en hollandsk kører ind på holdet.

Her kunne Nicky Pastorelli være et emne. I øjeblikket befinder han sig i USA, hvor han kører Champ Car for Rocketsports teamet, men at få tilbudt et Formel 1 sæde vil være et tilbud, som næsten er for godt at sige nej til.


Tiago Monteiros sponsorer skulle efter sigende ikke have betalt for Monteiros sæde. Hvor længe får han lov at beholde sædet?

Men nu skal vi lige have bekræftet salget af Midland F1 og trusler om at ens kører kan blive udskiftet med en anden betalende kører (Midland F1 har et hav af testkørere) plejer at få sponsorer til lommerne.