• Forside

Christian Klien på vej ud

Christian Klien bliver nødt til at forbedre sig voldsomt i de kommende løb hvis han skal have en chance for at blive hos Red Bull. Der er nu kommet en hel klar besked fra den østrigske ejer, at den af hans piloter der scorer færrest point ryger ud når sæsonen er ovre.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 14/6 2006 klokken 12:06

Red Bulls ejer, millionæren Dietrich Mateschitz, har tidligere været meget kritisk overfor Klien og blandt andet udtalt at det ikke nytter noget at holdet investerer hundredevis af millioner på vindtunnel og andet teknik for at blive et sekund hurtigere og at denne gevinst så sættes til af en svag pilot.

I et interview med Kronen Zeitunger er det nu kommet frem at kun en af de nuværende to piloter får lov at blive til næste år:


Christian Klien leger supermand hos Red Bull, men et er snart slut.

”Den hurtigste overlever” siger milliardæren.

Han vil ikke afsløre hvem der kommer til holdet i stedet for, men uddyber det med, at ”den som har de fleste point får lov at blive.”

Efter otte løb er situationen at David Coulthard har syv point medens Christian Klien kun har et. Der er således ikke meget tvivl om at Christian Klien skal ud at finde et nyt sæde.