Williams udnævner ny koncernchef

Williams Grand Prix Holding PLC har i dag meddelt på deres hjemmeside, at Mike O'Driscoll fra dags dato vil tiltræde som koncernchef

Valtteri Bottas . Copyright Williams F1

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 29/5 2013 klokken 13:05

Mike O'Driscoll har tidligere været administrerende direktør hos Jaguar og tidligere præsident hos Aston Martin i Nordamerika.

Hans rolle vil være at lede Williams' langsigtede program, og da Williams F1 Team og Willams' avancerede motorafdeling er blevet slået sammen, opstod den nye stilling, og derved har O'Driscoll nu fået mulighed for at rapportere direkte til Sir Frank Williams og dennes stedfortræder, Claire Williams.

Derudover vil Mike O'Driscoll lede forretningsudvalget, der vil rapportere til ham, og Mike's opgave vil derefter bestå i at rapportere til Williams Holdings.

Sir Frank Williams udtaler: "Mike har været et værdsat medlem af bestyrelsen siden 2011 som en ikke-administrerende direktør, og jeg er glad for, at hans daglige engagement i virksomheden vil stige betydeligt. Denne nye rolle styrker virksomheden og vil hjælpe os med at nå vores mål både på racerbanen og i diversificering. Mike medbringer betydelige færdigheder og et væld af erfaringer.
Samarbejdet med Claire, er jeg ikke i tvivl om, vil sikre fremtiden for Williams."

Claire Williams udtaler følgende til Williams F1.com: "Dagens meddelelse er ikke kun en god nyhed for selskabet, men er endnu et bevis på udførelsen af ​​vores langsigtede strategi for virksomhedens succes. Mike medbringer en unik blanding af færdigheder og evner, og han er en passioneret motorsportsentusiast med en betydelig erfaring fra bilindustrien. Jeg har fuld tillid til, at han kan drive forretningen frem til at levere en forbedret ydeevne for både Williams F1 Team og Williams' avancerede motorafdeling".

Hovedpersonen selv udtaler: "Jeg er beæret over, at bestyrelsen har betroet mig med udnævnelsen som koncernchef. Jeg har været stolt over at tjene som en ikke-administrerende direktør siden 2011, og i min nye rolle ser jeg meget frem til at hjælpe Sir Frank og Claire med at nå de ambitiøse mål, vi har sat os".

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli og Mercedes var advaret Nye dæk testes, men bruges ikke i Canada »