Williams’ tab en fordel

Williams og Mercedes annoncerede tidligere i dag, at Mercedes skal levere motorer til Williams fra 2014. Selv om Renault kunne begræde tabet af en kunde, så er det faktisk en fordel for Renault Sport F1. Det siger præsidenten for Renault Sport F1.

Williams-Renault-offentliggørelsen . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/5 2013 klokken 16:05

Renault har været i mediernes søgelys på grund af regningen på næste års motorer. En regning som hvert hold skal betale for at få leveret motorer. Alligevel begræder Renault Sport F1 ikke, at de har mistet en af deres kunder.

Williams-Renault-offentliggørelsen
Copyright Williams F1


Det udtaler præsidenten for Renault Sport F1, Jean-Michel Jalinier, der startede pressemeddelelsen med at takke Williams for samarbejdet i 2012 og 2013, og at man naturligvis vil bakke dem professionelt op resten af året.

”For Renault Sport F1 så har vi ved utallige tilfælde bekræftet, at vi kunne levere til op til fem hold, hvis der var behov for det, men det ville ikke give mening økonomisk eller være ideelt for vores ressourcer.”

”Tre, eller op til fire, hold er ideelt for os, så Williams’ afgang normaliserer situationen, og gør det hele meget klarere fra vores side.”

”Vi vil annoncere det næste hold indenfor et par dage, og så bekræfte den endelige del før udgangen af juni. Vi forbliver utroligt motiverede omkring udfordringen med de nye 2014-motorer.”

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams-Mercedes en realitet Bremserne er det store problem »