Banemarshal dræbt i Canada

Det Canadiske Grand Prix blev ramt af en tragedie bare syv omgange før løbets afslutning. Den tragiske hændelse forgik i forbindelse med Esteban Gutierrez' afkørsel.

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 10/6 2013 klokken 13:06

Under bjærgningen af Gutierrez' Sauberracer blev en unavngiven banemarshal dræbt, da han blev kørt over af kranen, som netop var på vej væk med bilen.

”Kranen havde lige løftet bilen og var på vej væk, da den pågældende marshal tabte sin radio. Da han bøjede sig ned for at samle radioen op, blev han kørt over af bjærgningskøretøjet.

”På trods af hurtig helikoptertransport til Montreals Sacre-Coeur hospital stod mandens liv ifølge Dr Ronald Denis fra hospitalets traumecenter ikke til at redde.

”FIA, l'Automobile Club de l'Ile Notre Dame og Formel 1 Grand Prix du Canada sender sin dybeste medfølelse og kondolence til familie og venner til den afdøde."

Det er det første dødfald i Formel 1 siden en anden marshal, Graham Beveridge blev fatalt kvæstet i det Australske Grand Prix 2001. Graham Beveridge blev ramt af et flyvende hjul fra Jacques Villeneuves BAR-Honda.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Van der Garde får gridstraf til Silverstone Canadas GP – Dagen Derpå »