Pirelli advarer mod flere pitstoplotterier

Der kan komme flere løb med fire pit stops, udtaler Paul Hembery fra Pirelli til ’Autosport’. Holdenes manglende enighed gør, at de forbedrede dæk ikke kan tages i brug.

Pit stop . Copyright Mercedes AMG

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/6 2013 klokken 17:06

Formel 1 er en spændende serie, der kører på 19 forskellige baner, hvor mange kræver forskellige dæk. Det kan give flere løb med alt for mange pit stops, før vinderen findes. Lidt som i Barcelona, hvor der blev skældt ud over de mange pit stops i løbet.

Pit stop
Copyright Mercedes AMG


Paul Hembery udtaler:

”Vi har 19 baner i år, og det betyder en del forskellige variabler.”

”Holdene forbedrer deres dækmanagement, som vi har set i de sidste par sæsoner, hvor det virker kaotisk i starten af sæsonen, og når vi kommer til Ungarn, så er tingene mere lige.”

”Men jeg tror, vi vil få nogle hårde løb endnu. Vi har Silverstone – og hvis det er varmt, så kan vi igen se frem til et hårdt løb fra vores synspunkt.”

”Så vi vil formodentlig få nogle løb med fire stop, hvilket vi har sagt, vi ikke ønsker.”

Pit stop
Copyright Ferrari Media


”Vi ville have ændret den hårde compound for at undgå dette, men for at kunne gøre det, så kræver det enighed fra alle hold, og vi ved, at det ikke kommer til at ske.”

”Vi kan gøre det, hvis vi bliver spurgt, men min besked er, at de skal bære over med os endnu et par løb. Vi taler om gennemsnit, og over en sæson er målet et gennemsnit på ca. to stops.”

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 600 til Williams Hamilton skal nok komme tilbage »