• Forside

McLaren føler sig klar

Efter en sæson, der endnu ikke har budt på den første McLaren sejr, mener Martin Whitmarsh nu, at tiden for den første sejr nærmer sig, efter tre dages overbevisende tests på den franske Paul Ricard bane.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/6 2006 klokken 09:06

Fordelen ved at teste på den franske bane, er at den byder på samme hurtige langsider og voldsomme nedbremsninger, som banerne i Canada og USA.

”Vi har gennemført tre dages meget produktive tests,” udtalte Whitmarsh i et interview til McLarens egen hjemmeside. ”Eftersom begge baner har samme karakter, domineret af lange lige stræk og nedbremsningszoner der kræver meget hårde nedbremsninger, har det været den optimale bane at teste nye aerodynamiske komponenter på, sammen med set-up og bremse tests.”

”Testarbejdet på Paul Ricard har givet os troen på, at vi vil være særdeles konkurrencedygtige, når vi indtager de oversøiske baner,” tilføjede en usædvanlig optimistisk Whitmarsh under interviewet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER