• Forside

Big Mag vinder LeMans for 3. gang

Mange problemer med Tom K’s Audi betød, at Mr. Le Mans ikke formåede at vinde 2006 udgaven af LeMans, der dog alligevel fik Audi som vinder, da søsterbilen med Marco Werner, Frank Biela og Emaunel Piro kom først over stregen i 24 timers løbet på Le Mans.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/6 2006 klokken 09:06

Pole Position og hurtigste omgangstid i løbet, er ikke nok hvis bilen holder i garage i over 20 minutter, måtte Tom K og Co. konstatere efter løbet, hvor det trods de mange problemer, blev til en tredje plads.

Derimod blev løbet endnu engang en succes for Jan Magnussen, da hans Corvette overtog føringen fra Aston Martin med nummer 009, da de igen fik problemer med stabilitet med lidt over tre timer tilbage af løbet.

Corvetten havde gennem det meste af løbet, ligget indenfor en omgangs afstand til Aston Martin, hvilket betød, at begge hold pressede deres materiel til det yderste.
Corvetten holdt, det gjorde Aston Martin ikke.

Så for tredje år i træk, kan Big Mag kalde sig for vinder af Le Mans i GT1 klassen. Super godt gået af Jan og hans holdkammerater.

I den lidt langsommere GT2 klasse, lå Lars Nielsen i Porsche, længe til at vinde sin klasse, men nogle mindre problemer, betød at Team LNT overtog føringen og også tog sejren.
Men en andenplads i Le Mans er ikke ligefrem dårligt. Så tillykke til Hjulspind herfra også.

Til sidst kan vi bemærke, at Tom Kristensen har lovet os alle, at vende tilbage til Le Mans i 2007, med det formål at vinde sit 8. Le Mans.