• Forside

Schumi nægter at overgive sig

Til trods for, at det er Fernando Alonso der har sat sine fødder på øverste trin af sejrsskammelen de sidste par gange, nægter Michael Schumacher at opgive titeljagten og troen på, at han kan slå den unge spanier, når Formel 1 feltet tager over dammen i den kommende weekend.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/6 2006 klokken 16:06


Canadas og USA's Grand Prix, afvikles med kun en uges mellemrum, hvilket meget vel kan betyde, at den der vinder på Gilles Villeneuve banen i Canada også er klar til at vinde på den amerikanske Indianapolis bane.

Men til trods for de seneste svære løb, så er Michael Schumacher klar til at tage udfordringen op. En udfordring tyskeren selv er sikker på, at han vil vinde.

”Udfordringer som disse, er det der få blodet til at snurre i mine åre,” kom det fra en tændt Michael Schumacher, der lige nu holder ferie sammen med familien i Canada. Noget han efterhånden har gjort til en tradition.

Efter sådan en lille ferie, har han i øvrigt normalt, vist sig utrolig godt kørende, så mon ikke vi skal se frem til en ny tæt kamp mellem den regerende verdensmester og den tidligere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.