Sauber i økonomisk uvejr

Sauber-chef Monisha Kaltenborn indrømmer, at Sauber er ude i økonomiske vanskeligheder, men siger samtidig at der er en løsning på vej, og at hun er sikker på, at de også er her når sæsonen slutter.

Monisha Kaltenborn og Esteban Gutierrez . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/7 2013 klokken 11:07

Sauber mangler sponsorer, til trods for at de måske var det bedste hold at have sine reklamer på sidste år, da de utvivlsomt var det hold, der overraskede mest og derfor var mest i TV, i forhold til holdets størrelse.

Men sponsorerne er ikke kommet ind i samme grad som forventet, hvilket betyder at holdet ikke har økonomi til at udvikle på deres nuværende racer, hvilket sender dem ind i en ond spiral.

En ny hovedsponsor skulle dog være på vej, hvilket betyder at der snart igen er penge i kassen, så leverandører og kørerne kan få deres løn, og udviklingen igen kan påbegyndes.

Hvem den nye sponsor er, er der ingen der ved, men der gættes på russiske Gazprom, som Sauber ledelsen flere gange er set sammen med.

Sauber er et af de mest spændende private hold, så lad os håbe det lykkes for dem, så de igen kan komme op og drille de forreste hold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP, løbsresumé: Nico Rosberg vinder Rejsebeskrivelse, Le Mans 2013 kap. 1 »