• Forside

Button klar til Canadas Grand Prix

Den engelske Honda pilot, Jenson Button, tror på at han og holdet vil klare sig markant bedre I Canada, end de formåede på Silverstone for snart 14 dage siden. ”Canadas Grand Prix passer bedre til vores bil,” udtaler Button.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/6 2006 klokken 13:06

Efter en uge med positive tests på Monza, er Honda sikre på, at Gilles Villeneuve banen i Canada, vil hjælpe det japanske hold frem til et langt bedre resultat, end de opnåede på Silverstone.

”Vores bil lader til at passe godt til strukturen på Gilles Villeneuve banen,” udtalte Button i et interview op til Canadas Grand Prix.

Button er sikker på, at Honda laver en stærk og hurtig bil, men at det har været downforce der har været deres problem. Eftersom der er tale om en bane, med relativ lav downforce, har den unge brite så høje forventninger til resultatet i den kommende weekend.

”Vi har gennemført noget rigtigt god testarbejde i sidste uge, så jeg er ret fortrøstningsfuld inden vi skal køre i Canada,” sluttede Button, der dog ikke tror på muligheden for en podieplacering.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER