Ungarns GP: 2. frie træning: Vettel hurtigst

Også den anden frie træning op til weekendens ungarske Grand Prix kom til at ligne en Red Bull opvisning. Endnu engang satte Vettel Og Webber sig på P1 og P2, med tyskeren som hurtigste mand.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 26/7 2013 klokken 16:07

Præcis som i dagens første træningssession satte de 2 Red Bull-kørere sig på P1 og P2, og de viser dermed en næsten skræmmende styrke.

I eftermiddagens første session kørte alle teams på medium-dæk, men til dagens 2. session var soft-dækkene fundet frem, og det kunne aflæses på tiderne. Vettels hurtigste tid var således ca. halvandet sekund hurtigere end hans bedste tid i den første session. Med soft-dækkene monteret satte tyskeren en tid på 1.21.264

Romain Grosjean. Copyright Lotus GP

Bag de 2 Red Bull-kørere blev der byttet lidt rundt på rækkefølgen, med Romain Grosjean, Fernando Alonso og Felipe Massa som de hurtigste forfølgere. Nico Rosberg og Lewis Hamilton i de 2 Mercedes-racere fik taget revanche for deres placeringer i dagens første træning, da de sluttede denne anden træning på henholdsvis P7 og P6.

Nico Rosberg. Copyright Daimler Benz

Tiderne lå meget tæt i toppen, hvor de 5 hurtigste kørere lå indenfor 3 tiendedele af et sekund.

Heller ikke denne anden session bød på megen dramatik, og de store interne forskelle mellem teamkammerater, som vi så i dagens første træning, var ikke længere et issue. I det store og hele lå teamkammeraterne og kørte ens tider, så der blev øjensynligt ikke eksperimenteret så meget.

Esteban Gutierrez. Copyright Sauber Motorsport

Mark Webber og Esteban Gutierrez tilbragte mest tid på banen, da de begge tilbagelagde 42 omgange. I den anden ende af skalaen finder vi Kimi Räikkönen, som nøjedes med 32 omgange under den bagende ungarske sol.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: 1. frie træning: Vettel hurtigst Ungarns GP: Kvalifikation: Hamilton på pole »