Belgiens GP: 1. frie træning. Alonso hurtigst

Sommerferien er overstået og Formel 1 feltet er atter ude for at finde frem til den rigtige opsætning, forud for søndagens Grand Prix. Alonso var den der viste de bedste takter under første træning i Belgien.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/8 2013 klokken 13:08

Ifølge vejrudsigten, ville fredagen med stor sandsynlighed byde på det eneste tørvejr i denne første weekend med Formel 1 efter sommerferien, men sådan skulle det ikke gå.

Det betød at det var en våd Spa-Francorchamps bane der bød kørerne velkommen tilbage fra sommerferie, med det resultat at tiderne der blev sat, ikke var de mest oplysende af det nuværende styrkeforhold.

Fernando Alonso sluttede som hurtigste mand, efter han valgte at blive inde i garagen det meste af træningen, hvor det for alvor regnende.

Nærmeste forfølgere til spanieren, var de to Force India kørere, med Paul di Resta endnu engang som den hurtigste af de to.

Daniel Ricciardo, der forventes at blive præsenteret som ny Red Bull kører i denne weekend, kørte sin nuværende Toro Rosso racer rundt i 8. hurtigste tid, to placeringer efter Vettel i Red Bull raceren.

Webber valgte kun at gennemfører to omgange, hvorefter han kørte i garagen med raceren, som han ikke mente, havde behov for mere vand i denne omgang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jobopslag: Infiniti tilbyder job i Formel 1 Hold øje med: Red Bull og Ricciardo »