Hold øje med: Red Bull og Ricciardo

Først var det både Daniel Ricciardo og Jean-Eric Vergne, så Kimi Raikkonen, dernæst Fernando Alonso og nu står Ricciardo's navn igen som et brandvarmt emne til Red Bulls sæde.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 23/8 2013 klokken 17:08

Red Bull er et attraktivt team og kan allerede smykke sig med tre verdensmestertitler med Sebastian Vettel bag rattet. Vi ved at tyskeren bliver under vingerne i en tid endnu, men anderledes forholder det sig med sæde nummer to ved siden af Das Wunderkind.

Da Mark Webber forlod Red Bull åbnede det op for flere afstikkere, der kunne besætte det tomme sæde. Der blev spekuleret i Torro Rosso duoen Daniel Ricciardo og Jean-Eric Vergne. Den idé blev der dog ikke givet meget for til at begynde med og det var selvom Ricciardo er under Red Bulls juniorprogram.

Da Lotus måtte gå til bekendelse omkring dårlig økonomi lignede Kimi Raikkonen pludselig den største bejler til energigiganten og Sebastian Vettel havde da også kun rosende ord tilovers for sin, måske, nytilkomne holdkammerat.

Men så tog sagen endnu en drejning, da Fernando Alonsos manager blev set i en samtale med Christian Horner, hvilket senere bandt spanieren sammen med teamet fra Milton Keynes, mens Raikkonen derpå ville rykke til Ferrari og overtage Alonsos sæde.
Tidligere i denne uge slukkede Raikkonens agent så den sidste gnist og erklærede forhandlingerne med Red Bull færdige. Derpå efterlod det Alonso som det varmeste emne, men endnu engang dukkede der nye rygter op.

Et rygte der gik på at Daniel Ricciardo nu skulle annonceres på Spa som værende ny Red Bull kører, hvilket på nuværende tidspunkt ikke er bekræftet.

Hvorom alting er, så husk at holde øje med Red Bull og Ricciardo, for ifølge flere medier kan det være et spørgsmål om timer og Ricciardo vil være Sebastian Vettels nye teamkammerat.

/fl

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: 1. frie træning. Alonso hurtigst Bernie forlænger med Suzuka »