Lotus er ikke bitre efter tabet

Lotus udtaler nu, at de ikke er bitre efter tabet af Kimi Raikkonen til Ferrari. Dog har de tidligere indrømmet, at det er noget, der gør ondt.

Kimi Raikkonen . Copyright Lotus GP

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 13/9 2013 klokken 08:09

Da Kimi Raikkonens skifte til Ferrari blev officielt, kunne man på Lotus' twitter se et billede af to kaniner der parrer sig. Billedet er i sig selv uskyldigt, men i konteksten 'Raikkonen og Ferrari' har piben nok en anden lyd omkring, hvordan Lotus føler. Vi lader den stå her.

Nu udtaler teamchef hos Lotus, Eric Boullier, at han ikke er bitter over, at Raikkonen har skiftet.

"For to år siden, da vi besluttede at underskrive med ham, var der ret mange mennesker der troede, vi var tossede. Og hvad skete der i sidste ende? Vi har arbejdet med en fantastisk racerkører, der scorede point til holdet 27 gange i træk, som har vundet to løb, som satte motivation på et meget højt niveau i Enstone og fik meget godt ud af det med sin holdkammerat," udtaler Boullier til Lotus' hjemmeside.

"Nu er det tid til at tænke på fremtiden. Vi ved, at vi stadig er et mellemstort hold, og der er nogle områder, hvor vi ikke er i stand til at kæmpe mod de andre tophold endnu. Vi har haft Schumacher , Alonso, Räikkönen. Nye stjerner vil slutte sig til listen her snart, det er jeg sikker på."

Efter et afslag fra Stefano Domenicali og Ferrari på sms, ligner Nico Hülkenberg pludselig en meget oplagt kører til sædet, sammen med fx. Felipe Massa.
Boullier fastholder dog, at Lotus er i snak med flere kørere.

"Vi er i øjeblikket i forhandlinger, og vil træffe en beslutning snart," sagde han.

"Vi er i den privilegerede situation, at vi er et af de mest eftertragtede hold på gridden med et sæde til rådighed, så vi har derfor ikke travlt med at annoncere nogen uden en underskrevet kontrakt, hvilket vil være det bedste for vores hold og fremtiden."

Måske kommer der en annoncering allerede i Singapore, hvem ved?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Skifter Massa til Lotus? Vil bygge Le Mans-bane på Sydfalster »