Vil bygge Le Mans-bane på Sydfalster

En Venstre-politiker vil bygge en kopi af den legendariske Le Mans la Sarthe-bane på Sydfalster. Det kan man læse om i avisen Folketidende. Skal vi ikke lige få bygget Danmarksringen først, før vi bygger en kopi af Le Mans?

2 Audier under Dunlopbroen. Le Mans 2013. . Copyright Jens Hvas

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/9 2013 klokken 10:09

Kim Egelund fra Venstre, og for øvrigt kandidat til Guldborgsund Kommune og Region Sjælland, har gjort sit for at gøre sig bemærket. Noget som utvivlsomt vil vække begejstring hos motorsportsfans, men nok må ses som et forsøg på at komme i medierne.

Dannebrogsflag ved den rigtige Dunlopbro. Le Mans 2013.
Copyright Jens Hvas


Når nu man er nummer 17 på listen, så gælder det om at gøre sig bemærket, og det gør Kim Egelund med et anlægsprojekt til en halv milliard kroner. En discounttilbud til en halv milliard kroner + det løse for en racerbane er som at gå i Netto med en halvtredser og komme ud med en Dom Perignon champagne.

Idemanden svarer til journalisten Kim Møller Madsen:

”Jeg forestiller mig, den kan anlægges mellem Gedser og Gedesby, hvor der er et stort, fladt område, som er perfekt til en Le Mans-bane, der vil blive omkring 13,5 kilometer i diameter.”

Det vil være meningen, at de professionelle racerteams skal tage til Sydfalster og bruge banen som opvarmning og forberedelse til det rigtige 24-timersløb. En for motorsportsfans sympatisk tanke, og om ikke andet så har vi nu været med til at give Kim Egelund, som kun har boet i området i byen Nørre Alslev i halvandet år, lidt opmærksomhed.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus er ikke bitre efter tabet Topkandidaterne til Lotus-sædet »