Magnussen bør komme i Formel 1

Kevin Magnussens holdchef, Jonathan Neale, udtaler i et interview, at han mener Kevin Magnussen og Stoffel Vandoorne bør være at finde i Formel 1 så hurtigt som muligt.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/9 2013 klokken 16:09

Kevin Magnussen fører kampen om Formula Renault 3.5 med 36 point ned til holdkammeraten Vandoorne, med kun 4 løb tilbage, hvilket beviser at han er en hurtig og stabil kører.

Det er også det Neale anerkender, hvilket McLaren også har gjort tidligere, ved at udnævne Magnussen til officiel reservekører for holdet tidligere på sæsonen.

McLaren arbejder på at finde et sæde til danskeren i Formel 1 for den kommende sæson, selvom det ikke ser nemt ud, men ifølge Neale burde de også begynde at arbejde på at få Vandoorne til Formel 1, selvom han kun er i gang med sin første sæson i Formula Renault 3.5.

”Jeg syntes det vil klæde sporten at sikre, at begge disse to fantastiske unge mænd finder vej til Formel 1,” kom det fra Neale.

”Der er ingen tvivl om, at de begge viser, at de har det der skal til lige nu.”

”Skridtet fra at komme som junior kører til Formel 1 er ret stort, og vi arbejder på at finde den bedste måde for dem at komme der til," sluttede han.

Der er helt sikkert mange danskere, der håber på at det vil lykkes for Kevin at komme til Formel 1 i 2014, så længe han ikke ryger på et hold, der ikke har en chance for at give ham resultater.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa kører sin chance Dræb eller bliv dræbt »