Dræb eller bliv dræbt

Sebastian Vettel er klar til at være alfahan, når Formel 1 feltet i weekenden indtager bybanen i Singapore, som han beskriver som værende en rigtig dræberbane.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2013 klokken 10:09

Sebastian Vettel er godt på vej mod sin 4. VM titel på stribe efter sejre i de to seneste løb. En sejr i Singapore vil lune godt for tyskeren.

Med 53 points forspring ned til nummer to i mesterskabet, Fernando Alonso, og hele 81 point ned til Hamilton, er Vettel allerede nu så langt foran, at han kan udgå i mindst to løb og fortsat holde fast i føringen.

Det betyder, at Alonso, Hamilton og Räikkönen ikke kan tage titlen fra ham, men at titlen er at tabe for Vettel, der skal rammes af sort uheld i flere af de resterende løb, hvis ikke det 4. VM skal sikres allerede i år.

Løbet i Singapore afvikles for tredje gang i år, og vinderen de to foregående år har såmænd været Sebastian Vettel.

”Jeg tænker ikke så meget på pointene, men ved selvfølgelig godt at vi er i en rigtig god position,” kom det fra Vettel i et interview op til Singapores GP.

Sebastian Vettel. Copyright Getty Images/Red Bull Racing

”Jeg tænker udelukkende på Singapores GP og sørger for at holde mig fokuseret på opgaven. Der er mange ting, der skal gøres rigtigt, for at vi kan sikre os succes i løbet,” kom det klogt fra den unge verdensmester.

”Singapore er et af de hårdeste løb, så at vinde her er helt fantastisk. Man føler virkelig, at man har fortjent champagnen.”

”Det er et langt løb, der ofte varer de fulde to timer, hvilket får en til at føle, at det bare bliver ved. Ujævnhederne på banen får det til at føles, som om man er ved at blive slået ihjel,” sluttede han.

Kamui Kobayashi udfordrede Singapore banen i flyvende stil Copyright Pirelli

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen bør komme i Formel 1 Kimi uden løn »