Horner vil lukke VM ASAP

Christian Horner fra Red Bull bekymrer sig ikke om showet omkring Formel 1, hvorfor han vil gøre alt, hvad han kan for at sikre sig de to mesterskaber så hurtigt som muligt.

Sebastian Vettel og Christian Horner . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2013 klokken 14:09

”Vi kan ikke tillade os at bekymre os om, hvor tæt en afgørelse kan blive, kun hvor godt vi kan gøre det selv,” kom det fra Horner i et interview med ESPN.

”Sidste års afgørende løb i Brasilien var lidt for spændende efter min min smag, og der er ingen tvivl om, at det gav mig ekstra grå hår."

”I Abu Dhabi to år tidligere kunne afgørelsen ikke være mere stressende.”

”Det vil vi for alt i verden undgå sker igen, så derfor er det yderst vigtigt, at vi nu gør alt, hvad vi kan for at sikre os mesterskaberne så tidligt som muligt,” tilføjede Horner.

Omkring de nye regler, giver han Bernie Ecclestone lidt ret i, at ingen ved, hvordan de står i forhold til de andre hold.

”Jeg tror, det bliver de nye motorer, der afgør mesterskabet i 2014. Hvem der har ramt rigtigt, og hvem der ikke har.”

”Lige nu er Mercedes, Ferrari og Renault alle godt på vej, og vi tror alle, at vi har fat i det helt rigtige, men vi ved det faktisk først når vi stiller til start i Melbourne til næste forår,” sluttede Horner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Felipe tæt på Lotus sæde Hamilton fortsætter kampen »