Force India venter med 2014 kørerne

Vijay Mallya har meldt ud, at Force India Formel 1 holdet ikke har planer om at udpege deres kørere for 2014-sæsonen endnu, vel vidende at der bliver mere og mere rift om deres sæder i takt med, at de øvrige biler bliver fyldt ud.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/10 2013 klokken 09:10

Det kan virke som lidt af et gamble, når Vijay Mallya vælger ikke at sikre sig underskrifter for 2014-sæsonen, på sine to yderst kompetente kørere, men inderen er fuldt ud opmærksom på, at han snart har de to mest eftertragtede sæder på gridden, og det vil han udnytte.

Paul di Resta og Adrian Sutil er fortsat favoritter til at fortsætte hos Force India, men også kørere som Felipe Massa og Nico Hülkenberg er nævnt som kandidater til sæderne i de eftertragtede racere, der har været med fremme over de sidste par sæsoner, og som har potentiale til mere, hvis Mallya kan få økonomien til at hænge sammen.

”Jeg vil have, at folk skal komme til mig, men de skal også vide, at jeg er kendt for at tage beslutninger i sidste øjeblik,” udtalte Mallya i et interview op til Koreas Grand Prix.

”Beslutningen om hvem der skal have sæderne, vil blive taget på baggrund af kørernes potentiale, og hvad de kan bidrage med for at udvikle bilen,” kom det yderligere fra ham.

”Vores sæder er ikke og har aldrig været til salg! Jeg er stor modstander af det koncept,” understregede han.

”Når det er sagt, må jeg indrømme, at Massa ikke blot er en Grand Prix vinder, men jeg mener også, at han er en rigtig god kører, hvilket han også har vist ved at udkvalificere Alonso et par gange. Men vi må se hvordan tingene går,” sluttede han og fik samtidig sendt et budskab til Massa om, at han godt kan forvente at få et sæde hos Force India, hvis han ønsker det.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettels hemmelighed Tyfon på vej mod Korea »