Kevin favorit til McLaren sædet

Kevin Magnussen er rykket fra outsider til favorit til at sikre sig Formel 1 sædet ved siden af Jenson Button hos McLaren, efter der har været afholdt en del møder med dem over de seneste par uger.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/11 2013 klokken 16:11

Martin Whitmarsh har offentligt udtalt, at han var meget skuffet over Sergio Perez’ løb i Abu Dhabi og nærmest i samme åndedrag udtalte, at Kevin Magnussen gjorde det fantastisk godt.

Nu er det kommet frem, at Magnussen og hans manager har holdt en del møder med McLaren over de sidste par uger, og at en annoncering af McLarens 2014 kørere vil finde sted i den kommende weekend, i forbindelse med USA’s formel 1 Grand Prix.

”Han har kørt to gange i en Formel 1 bil, og i Abu Dhabi satte han en tid, der var god nok til at kvalificere sig som nummer 6, på sin tredje flyvende omgang, hvilket er ret imponerende,” udtalte Martin Whitmarch om Kevin Magnussen tidligere.

Ud fra Whitmarchs udtalelser og den store aktivitet for Magnussen omkring McLaren, er der således mere og mere der peger på, at den unge dansker vil træde ind i kongeklassen i et tophold.
En helt og aldeles fantastisk udvikling, som vi alle håber på vil bringe den næste dansker i Formel 1.

Hvis Fernando Alonso bliver sendt ud på sidelinjen i Austin, kan det betyde, at Kevin får sin Formel 1 debut allerede i den kommende weekend for Marussia.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso i fare for at misse USA’s GP Farvel Pastor, velkommen Felipe »