Farvel Pastor, velkommen Felipe

Williams-teamet har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de bekræfter at Felipe Massa ikke er færdig som Formel 1-kører, kun som Ferrari-kører. Samtidig bekræfter de Valtteri Bottas, hvilket betyder farvel til Pastor Maldonado.

Williams-kørere . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/11 2013 klokken 16:11

Felipe Massa fortsætter karrieren i Formel 1 hos Williams, og det er ikke kun for 2014, den brasilianske kører skal sidde bag rattet. Det bekræfter Claire Williams i pressemeddelelsen.

”Stabiliteten ved at have begge kørere på flerårige kontrakter, Mercedes-Benz som vores motorpartner og et stærk kommerciel baggrund vil alle bidrage til fremtidige successer hos Williams F1 Team.”

Felipe Massa
Copyright Ferrari Media


Felipe Massa:

”Williams er et af de mest succesfulde og vigtige hold i Formel 1. Da jeg var dreng, drømte jeg altid om at køre for Williams, Ferrari eller McLaren, og jeg er glad for at skrive under hos et andet af sportens ikoner efter min tid hos Ferrari.”

Valtteri Bottas. Copyright Williams F1

Valtteri Bottas er glad for, at Williams tror på ham endnu en sæson.

Så er spørgsmålet, hvornår og hvor vi ser Pastor Maldonado annonceret som ny kører. Der er vist noget med, at Lotus godt kan bruge lidt cash, og at de har et ledigt sæde de sidste to løb af sæsonen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin favorit til McLaren sædet Magnussen til McLaren! »