• Forside

Alonso: Vi har mere på vej

I Canada lykkedes det endnu engang for Renault at holde konkurrenterne på afstand. Ifølge løbets vinder, Fernando Alonso, var teamet dog under stort pres løbet igennem, men den nye pakke til løbet fungerede optimalt.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 26/6 2006 klokken 13:06

Udviklingen på den nyeste evolution af Renaults R26-model stod sin prøve under Canadas Grand Prix, men det var ikke uden en vis ånde i nakken, at løbets vinder Fernando Alonso halede sejren i land.

Spanieren mener ikke overraskende, at det er fantastisk at vinde, men minderne fra Montreal har hidtil ikke været de bedste.

”Det var en fantastisk sejr,” siger Alonso. ”Alle sejre er dejlige, men de seneste to år er der altid sket et eller andet for os i Montreal, og vi har hver gang følt, at vi burde have vundet.”


Fernando Alonso vandt endnu engang overbevisende. Denne gang det Canadiske Grand Prix i Montreal.

”I dag var det vanskeligt på grund af de glatte yderområder af banen, så hvis man lavede den mindste fejl mistede man omgående et eller to sekunder.”

”Kimi lagde et meget stort pres på mig i åbningsfasen. I nogle faser var jeg hurtigere end ham, i andre langsommere, og han var tæt på at passere mig, da jeg kørte for bredt ind i sving 10.”

”Efter første pitstop fik jeg at vide over radioen, at han var langsommere end mig, så jeg pressede virkelig på, for at øge gabet til ham. Da safety car’en kom på banen havde jeg nogle biler imellem mig og Kimi, og det gjorde det ret let for mig at kontrollere de sidste omgange.”

”De seneste løb har ikke været nemme for os, men vi udvikler på bilen og resultaterne bliver ved med at komme. Vi havde en ny pakke med i Canada og den fungerede meget fint – og vi har mere på vej.”

”Det bedste forsvar vi har, er, at blive ved med at angribe og vinde løb,” slutter Alonso.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER