Kevin McLaren Magnussen

”Jeg er simpelthen overglad for, at det er lykkedes for mig at komme i Formel 1 og tilmed på det allerbedste hold,” udtaler Kevin Magnussen kort efter annonceringen af, at han skal køre Formel 1 i 2014 for McLaren.

En glad Kevin Magnussen. . Copyright McLaren Group

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/11 2013 klokken 15:11

”Jeg vil sige det helt simpelt: Det hold her er det absolut bedste,” kom det fra en lykkelig Kevin Magnussen.

”Det har været min drøm, siden jeg var barn at køre for McLaren, og det er ikke en overdrivelse, at jeg har dedikeret mit liv på at opnå det,” kom det fra den jublende dansker.

Kevin Magnussen på Nürburgring. Copyright Jacob Eprey Photo

”Jeg har meget stor respekt for alle hos Mclaren, og jeg vil meget gerne takke dem alle af hele mit hjerte, dog allermest en stor tak til Martin Whitmarch og de andre i ledelsen, for at turde give mig chancen!”

”Jeg vil ikke skuffe jer!”

Kevin Magnussen McLaren-test. Copyright McLaren Media/LAT Photography

”Jeg ser frem til at køre sammen med Jenson, som jeg har meget stor respekt for. Han er ekstremt hurtig, og jeg er sikker på, at jeg vil lære rigtigt meget af ham. At blive holdkammerat med en Formel 1 verdensmester, som jeg selv håber på at blive en dag, er absolut fantastisk,” kom det yderligere fra den nu 4. dansker, der har sikret sig et Formel 1 sæde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Magnussen kører for McLaren i 2014 Perez på vej til USA? »