Perez på vej til USA?

Sergio Perez har mistet sit Formel 1-sæde til Kevin Magnussen og har nu kun to løb tilbage til at vise sit værd for et andet Formel 1-hold. Det ser sort ud, men der er måske et lille lyspunkt for mexicaneren, selvom det ikke er i Formel 1.

Sergio Perez . Copyright McLaren Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/11 2013 klokken 16:11

Torsdag måtte Dario Franchitti med beklagelse meddele, at han efter lægeligt råd stopper sin aktive karriere som racerkører. Dario Franchitti var involveret i et voldsomt uheld under IndyCar-løbet i Houston i starten af oktober, og det efterlader nu et meget eftertragtet sæde hos mesterholdet Chip Ganassi Racing.

Sergio Perez. Copyright McLaren Media

Det kan blive Sergio Perezs sæde i 2014, da Sergio Perezs personlige sponsor Telmex (ejet af Carlos Slim) i forvejen er involveret med Chip Ganassi Racing, dog på Ganassis Grand-Am hold. Det vil dog ikke kræve meget at flytte dele af sponsoratet over til IndyCar-holdet.

Måske på Chip Ganassis satellithold hvor Tony Kanaan i stedet rykker til hovedholdet. Timingen af Sergio Perezs opsigelse kommer så sent, at der ikke er rigtig er nogle spændende hold tilbage på Formel 1-gridden.

Bedste bud vil være Lotus GP, der dog kræver nogle gode sponsorpenge med sig. Mexicaneren er indstillet på at fremtiden kan foregå udenfor Formel 1.

Sergio Perez. Copyright McLaren Media

Det fortalte han i et interview, som bl.a. er blevet vist på TV3 Plus (HD):

”Ja det er muligt. Der er mange optioner derude, og der er præcis to løb tilbage til at finde et cockpit – men som jeg sagde: Ikke for enhver pris.”

”Formodentlig vil jeg forlade Formel 1 og finde noget andet et år eller to.”

Mexico kan miste begge deres F1-kørere efter denne sæson.
Copyright Sauber Motorsport


Dario Franchitti har vundet IndyCar-mesterskabet fire gange, Indianapolis 500 tre gange, har testet en gang for Jaguar Racing, blev nummer to efter Juan Pablo Montoya i 1999 på pointlighed, men færre sejre.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin McLaren Magnussen Button advarer Kevin »